نوشته شده توسط : arya haddadi

خواص آویشن

خواص آویشن
آویشن در پیشگیری از:* تجمع خلط و شدت سرفه و التهاب مجاری تنفسی * بروز علایم گوارشی بیماری روده تحریک پذیر IBS موثر می باشد.



:: بازدید از این مطلب : 894
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

از جمله خواص گریپ فروت، درمان اختلالات گوارشی، دیابت، آنفلوانزا و تب است

این میوه نیروبخش، برخلاف طعم ترشی که دارد پس از هضم در بدن، واکنش قلیایی از خود نشان می‌دهد چراکه اسیدسیتریک آن، در سیستم بدن اکسیده می‌شود و به دنبال آن خواص قلیایی مایعات بدن افزایش می‌یابد.

آب گریپ فروت برای پیشگیری و درمان اسیدی شدن معده مفید است.

برخی دیگر از خواص گریپ فروت عبارتند از:

•  درمان اختلالات گوارشی:

این میوه، برای رفع یبوست مفید است و اگر کل آن خورده شود برا ی پیشگیری از ابتلا به بیماری تیفوس موثر است و اسهال و اسهال خونی و نیز التهاب روده و دیگر بیماری‌های عفونی دستگاه گوارش را درمان می‌کند.

• درمان دیابت: 

اگر قند دارید سه عدد گریپ فروت را سه بار در روز بخورید و اگر قند ندارید ولی میزان آن در مرحله مرز است سه بار در روز گریپ فروت استفاده کنید و مصرف مواد نشاسته‌ای، شیرینی‌جات و چربی را کم کنید و سعی کنید اغلب آب میوه، سبزیجات و میوه تازه مصرف کنید.

• درمان آنفلوانزا:

مصرف گریپ فروت  در درمان آنفلوانزا تاثیر بسزایی دارد.

• درمان تب: مصرف آب گریپ فروت برای درمان تمام تب‌ها مفید است. تشنگی را رفع می‌کند و احساس سوزش به هنگام تب رابرطرف‌می‌کند. در این‌مواقع آب گریپ‌فروت راهمراه با آب‌مصرف‌کنید.

• رفع خستگی می‌کند: مصرف مخلوط آب گریپ فروت وآب لیمو به مقدار مساوی ، بهترین راه برای رفع خستگی ، بخصوص پس از یک روز کاری است.

• درمان ادرار غیرکافی: آب گریپ فروت منبع بسیارغنی ویتامین C و پتاسیم است که می‌تواند به عنوان یک دارو برای رفع مقدار غیرکافی ادرار ناشی از اختلالات قلبی، کلیوی و کبدی موثر باشد.

ارزش غذایی 100 گرم از بخش خوراکی گریپ فروت:

رطوبت: 92%
پروتئین: 0.7 %
چربی:0.1%
مواد معدنی: 0.2%
هیدرات کربن: 7%
کلسیم: 20 میلی‌گرم
فسفر: 20 میلی‌گرم
آهن: 0.2 میلی‌گرم
ویتامین C : سی و یک میلی‌گرم
کالری: 32



:: بازدید از این مطلب : 497
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi
با خواص انواع تخم ها آشنا شوید . چاپ

tokhmhaارزش غذایی تخمه‌ها 


مغزها حاوی مواد مغذی مختلفی از جمله پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها، مواد معدنی و برخی ویتامین‌ها مانند ویتامین‌های «ب» کمپلکس می‌باشند

:: بازدید از این مطلب : 475
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

خواص روغن هسته انگور

خواص روغن هسته انگور
روغن هسته انگور یکی از مواد خوراکی می باشد که در این روزها بسیار باب شده است ، این روغن چه مزیت و یا ضرری افزون بر روغنهای معمولی دارد ؟

 

روغن هسته انگور از زمان های قدیم به دلیل خاصیت دارویی اهمیت زیادی داشته است.



:: بازدید از این مطلب : 464
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

رازهایی راجع به روغن زیتون!!

رازهایی راجع به روغن زیتون!!
فکر می‌کنيد چه رازی در اين روغن نهفته است که سبب شده روی مصرفش اين قدر تاکيد شود؟

   

روغن زیتون جزو روغن‌های مغذی است که برحسب تصادف در کشورهای مدیترانه‌ای نیز مصارف بسیار دارد.اما اینکه چه‌قدر،چندبار و چه نوعی از آن مصرف شود،بین افراد بسیار متفاوت است.

:: بازدید از این مطلب : 478
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

خواص آووکادو

 خواص آووکادو
آووکادو چرب است و دارای اسیدهای آمینه مختلف مانند سیستین Cystine تریپتوفان Tryptophane و تیروسین Tyrosine می باشد .


آووکادو  درختی است که ارتفاع آن به حدود 6 متر می رسد و  درقسمت های گرم آمریکا و برزیل و غرب هندوستان پرورش می یابد . منشاء آووکادو  آمریکای جنوبی بوده  که از آنجا به نواحی دیگر دنیا راه یافته است .



:: بازدید از این مطلب : 434
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

سين مثل يك سين سفره هفت‌سين؛ سنجدي كه مثل بابا نوروز سالي يك بار مهمان سفره‌‌هاي شب عيد ما مي‌شود. اكثر افراد ارزش سنجد را در داشتن حرف سين و عضويت در هيات سفره هفت‌سين مي‌دانند.

البته اين ميوه ريز نقش و نارنجي رنگ مثل ساير اعضاي سفره هفت‌سين تا پايان عيد در ظرف خود دست نخورده باقي مي‌ماند و آخر هم، مانند سنگ، سفت و دندان‌شكن مي‌شود و بعد از روز 13فروردين راهي سطل آشغال يا كابينت مي‌شود كه باز هم به همان سرنوشت شوم دچار مي‌شود.
زمان‌هاي گذشته سنجد ارزش بيشتري داشت و آنقدر طرفدارانش زياد بود كه علاوه بر سر سفره هفت‌سين در سبد غذايي مردم نيز براي خود جايي داشت.
امروزه بيشتر ما تنها در سفره هفت‌سين براي همين‌ميوه جايي مقرر كرده‌ايم كه چه بسا ممكن است در طي ساليان بعد همين يك ذره جا هم ديگر به او تعلق نگيرد!اما شايد اگر خواص سنجد را بدانيد، ديگر حتي كمترين بي‌اهميتي را نسبت به آن روا نداريد. پس در اين قسمت براي آشنايي بيشتر در مورد درخت سنجد و خواص آن به معرفي سنجد يا «Elaegnusan gastifolial» مي‌پردازيم.
درخت سنجد



:: بازدید از این مطلب : 507
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

موز گیاهی است علفی مانند درختچه که برگهای آن بسیار بزرگ و پهن است و گاهی تا 2 متر می رسد . گلهای آن مجتمع و بصورت سنبله است میوه آن ابتدا سبز و بعد از رسیدن برنگ زرد در می آید .
موز از چهار هزار سال قبل در هندوستان کشت می شده است . در سال 1482 پرتغالیها موز را در سواحل گینه پیدا کردند و به جزائر قناری بردند و سپس بوسیله میسیونر مذهبی اسپانیولی به نواحی حاره آمریکا برده شد و اکنون موز در تمام مناطق گرمسیر دنیا کشت می شود



:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

آیا می دانید ؟ آهن ربا روی رشد گیاهان , حیوانات و زندگی انسان تاثیر مثبت می گذارد.
آیا می دانید؟ کشف این نکته که میدان مغناطیسی روی رشد گیاهان تاثیر مثبت دارد توسط لویز پاستور انجام شده است .
آیا می دانید؟ گیاهان مرده وقتی در معرض میدان مغناطیسی قرار می کیرند یا به آنها آب مغناطیسی داده می شود , مدت طولانی تری طراوت و شادابی خود را حفظ می کنند.
آیا می دانید ؟ آهن ربا رنگ مو را به حالت اول باز می گرداند و در بعضی موارد رنگ مو را از سفید نقره ای به مشکی باز می گرداند.
 



:: بازدید از این مطلب : 544
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 شهريور 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

خواص چای های بابونه-سفید و ترش



:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : شنبه 25 تير 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

گیاه چای به ‌صورت بوته، درختچه یا درختی است با نام عملی THEA SINENSIS یا CAMELIA که از خانواده‌ی چای (THEACEAE) می باشد.



:: بازدید از این مطلب : 369
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 25 تير 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

با خوردن یک سری از مکمل ها و ویتامین های باعث رشد،شفافیت بیشتر موهایتان می شود. مثلا با خوردن ویتامین های ...



:: بازدید از این مطلب : 399
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 25 تير 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

در پوست سر یک فرد معمولی ۱۰۰ هزار تار مو، در افراد با موهای قرمز ۹۰ هزار، در افراد با موهای مشکی ۱۱۰ هزار و افراد با موهای بلوند ۱۵۰ هزار تار مو موجود میباشد. درسـر بچـه در هــر سانتی متر مربع سر ۱۱۰۰پیاز مو وجود دارد کـه ایـن تعـداد در سـن ۲۵ ســالگی به ۶۰۰ و در سن ۳۰ الـی ۵۰سـالـگـی بـه ۲۵۰ الـی ۳۰۰ تـار مـو کـاهــــش مـییابد. از هر پیاز مو در حدود ۲۵ تار مو (پس از ریزش تـار  مو قبلی) در طول حیات فرد رویش می کند که هر کدام از آنها سالها باقی می ماند. مو از پروتئـیـنـی بـنـام کـــراتین تشکیل یافته است این همان ماده ای است که سـازنــده  پر پرندگان، ناخن، سم و چنگـال حیوانات می بـاشد. خود کـراتـیـن عـمدتـا از اسـیـد آمــینه سیستئین (CYSTEINE) تشکیل یافته است. همـچنین مـو حـاوی رنـگدانه مــلانین میباشد.



:: بازدید از این مطلب : 442
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 25 تير 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

بیماری‌های قلب در راس علل مرگ هر دو گروه مردان و زنان قرار دارد. اما این واقعیت به معنای آن نیست كه شما مجبور به پذیرفتن آن هستید. اگرچه بعضی عوامل خطر مانند سابقه خانوادگی، سن و نژاد را نمی‌توان تغییر داد اما می‌توان روش زندگی خود را به گونه‌ای انتخاب كرد كه از این بیماری‌ها پیشگیری شود. این‌كار خیلی سخت نیست. فقط كافی است درست و اصولی زندگی كنید. امروز با پذیرفتن زندگی سالم می‌توانید از وقوع مشكلات قلبی در آینده جلوگیری كنید. این ۵ قدم شما را به زندگی بدون بیماری قلبی نزدیك می‌كنند



:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 تير 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 تير 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arya haddadi

افزایش احتمال ابتلا به سرطان در اثر چاقی

آمارها در سه دهه گذشته نشانگر افزایش بی رویه چاقی در جوامع پیشرفته می باشند. متاسفانه باید اذعان کرد که در جوامع در حال توسعه از جمله کشور ایران نیز شاهد شیوع گسترده چاقی در دهه اخیر می باشیم. نتیجه این افزایش بروز چاقی در دنیای امروزی، شانس ابتلا به عوارضی نظیر دیابت، پرفشاری خون و سرطان را افزایش داده است.

مطالعات اخیر نشان داده اند که در کشورهای پیشرفته با توجه به تلاش های صورت گرفته،  بروز بیماری های متابولیک مانند افزایش چربی خون و نیز افزایش فشار خون کنترل شده است، در حالی که شیوع چاقی همچنان سیر صعودی را در این کشورها طی می نماید. اما متاسفانه در کشور ما به نظر می آید هم سیر چاقی و هم عوارض متابولیک ناشی از آن پیشرونده است که باید تلاش جدی درباره کنترل آن ها به عمل آید.

همانطور که بیان شد چاقی با بروز سرطان ارتباط مستقیم دارد. اما ارتباط بین چاقی و سرطان جامعیت ندارد و تنها برخی از سرطان های خاص با چاقی در ارتباط هستند.

 

بر اساس گزارش انجمن سرطان امریکا چاقی می تواند شانس ابتلا به سرطان های زیر را افزایش دهد:

سرطان سینه (پس از یائسگی)

سرطان مری

سرطان کولورکتال ( روده بزرگ )

سرطان کیسه مثانه

سرطان کلیه

سرطان تخمدان و رحم

همچنین مولتیپل میلوما ( نوعی سرطان مغز استخوان)

لنفوم غیرهوچکینی (نوعی سرطان لنفاوی)

سرطان معده

سرطان پانکراس (لوزالمعده)

سرطان کبد

 

چگونه چاقی می تواند سبب سرطان گردد؟

چگونگی ارتباط بین چاقی و سرطان هنوز مورد بحث است. البته شواهد بسیاری نشان دهنده ارتباط بین چاقی و محل بروز سرطان هستند، مثلا چاقی بر میزان هورمون استروژن اثر می گذارد و شاید همین امر باعث افزایش سرطان رحم در زنان به علت چاقی می شود.

همچنین چاقی باعث افزایش رفلاکس معده (برگشت محتویات و اسید معده به مری) می شود و رفلاکس معده یک عامل شناخته شده برای ابتلا به سرطان مری می باشد.

 

پیشگیری از سرطان با درمان چاقی

از آنجا که خطر ابتلا به سرطان با چاقی افزایش می یابد، بنابراین کاهش وزن می تواند خطر ابتلا به برخی سرطان های مرتبط با چاقی را کاهش دهد. ولی هنوز مطالعات بالینی معتبر نتوانسته اند جزئیات دقیق ارتباط بین چاقی و سرطان را روشن سازند.

جالب آن که تحقیقات نشان داده است حتی کاهش وزن اندک در کسانی که افزایش وزن شدیدی دارند، سلامت شان را ارتقا بخشیده و خطر ابتلا به دیابت و دیگر عوارض مرتبط با چاقی را کاهش می دهد.

 

رژیم غذایی سالم را فراموش نکنید

نباید فراموش کرد که علاوه بر وزن مناسب، برخورداری از یک رژیم سالم و متعادل نیز نقش مهمی را در پیشگیری از سرطان ایفا می نماید. به عبارتی دیگر، داشتن وزنی متعادل یک روی سکه است و روی دیگر سکه بهره مندی از یک رژیم غذایی سالم است و مطالعات بسیاری نشان داده اند که یک رژیم غذایی غنی از میوه و سبزی و آنتی اکسیدان ها، و پرهیز از مصرف مواد غذایی چرب و فرآوری شده، نقش مهمی را در پیشگیری از ابتلا به سرطان دارند.

البته نوع عادات غذایی لازم برای پیشگیری از ابتلا به سرطان، خود بحث جداگانه ای است که باید به آن توجه شود.



:: بازدید از این مطلب : 492
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 فروردين 1390 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد